Match ball a Riazor

DEPORTIVO LICEO vs. CE NOIA FREIXENET

Divendres 7 de juny (20.30 h)
Diumenge 9 de juny (12 h)
*

El Noia Freixenet busca aquest cap de setmana una victòria a terres gallegues que els classifiqui per la final

Després de dos partits inoblidables a l’Olímpic de l’Ateneu, la sèrie de semifinals de la Parlem OK Liga es trasllada a Riazor, on el Noia Freixenet buscarà una victòria aquest divendres (o bé diumenge) que els classifiqui per l’última ronda. 

Els cavistes han aprofitat el factor pista per superar el Deportivo Liceo per partida doble a Sant Sadurní i s’han posat a un sol punt de plantar-se a la final 21 anys després. L’any 2003, el camí dels negre-i-vermells encara va ser més complicat, ja que va haver de jugar una ronda prèvia als quarts de final. Els sadurninencs van superar totes les rondes amb el factor pista en contra fins arribar a la final on van caure amb el Barça per 3-0.  

Del fortí de l’Ateneu a la complicada plaça de Riazor

Noia Freixenet i Deportivo Liceo ja es van creuar a les semifinals de fa dues temporades, però amb el factor pista a favor dels d’A Coruña, que van superar els de la Capital del Cava en els dos primers partits a la seva pista (6-5, 5-2) i van tornar a guanyar el cinquè per 4-2 després que els sadurninencs igualessin la sèrie amb dues victòries a l’Ateneu (6-0 i 5-4).

Més enllà dels partits de play-off, els de Pere Varias han esgarrapat dos punts de les seves dues últimes visites a la pista gallega, empatant 4-4 en la darrera jornada de la fase regular de la present temporada i 2-2 la temporada 2023/24.

Una FAN ZONE per somiar plegats

Les persones sòcies i seguidores del CE Noia Freixenet teniu una cita aquest divendres a l’exterior del pavelló Olímpic de l’Ateneu. El club ha organitzat una FAN ZONE al lloc habitual de cada partit on es podrà seguir el partit a través de diferents pantalles i la transmissió en directe de Ràdio Sant Sadurní. També hi haurà servei de bar i entrepants. La convocatòria és a les 20 h i es demana que tothom vingui vestit amb la roba identificativa de l’equip.

DEPORTIVO LICEOCE NOIA FREIXENET

Play-off semifinal, 3r partit

Data: 7-6-2024, divendres

Hora: 20.30 h

Àrbitres: Sergi Mayor i Miguel Díaz

TV: Okliga TV

Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)

Twitter: @cenoia

Foto: Manu Boutureira

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com