Nova golejada del Noia i accés a la segona ronda de la CERS

El Noia Freixenet va tornar a mostrar-se molt superior al RSC Damrstadt alemany en el partit de tornada i va signar una nova golejada per 3 gols a 10 amb què va completar una excel.lent estrena

a la Copa de la CERS. El global per als sadurninencs en aquesta primera ronda ha estat d’un contundent 21-5.

A la primera part els locals van mostrar certa resistència i van intentar endarrerir al màxim que l’equip de Pere Varias es distanciés aviat al marcador. Al descans, però, el Noia s’imposava amb un curt 1 a 2.

En el segon temps els sadurninencs van prémer l’accelerador i el Darmstadt va començar a evidenciar el desgast. Així va arribar una pluja de gols que van deixar el resultat final en un contundent 3-10. Martí Casas, amb un hat trick, va ser el jugador més encertat de cara a la porteria contrària en una nit en què fins a sis jugadors van trobar el camí del gol.

El Barcelos, a la segona ronda

El campió de la Copa de la CERS a les dues darreres edicions, l’OC Barcelos , serà el dur obstacle amb què es trobarà el Noia en la següent ronda de la competició europea. Els portuguesos tampoc van patir massa per superar la primera eliminatòria davant l’Uttigen suís.

L’anada es jugarà al pavelló de l’Ateneu el proper 9 de desembre i la tornada, a terres luses, el 13 de gener de 2018.

RSC Darmstadt 3 – CE Noia Freixenet 10

Gols: 0-1 Martí Casas m.19; 1-1 Ella m.24; 1-2 Del Amor m.24’50”; 1-3 Sergi Llorca m.26’30; 1-4 Sergi Llorca m.27’30”; 1-5 Xaus m.30; 1-6 Martí Casas FD m.31’30”; 2-6 Behnke m.33; 2-7 Humberto Mendes m.35’30”; 3-7 Wagner m.37; 3-8 Humberto Mendes m.42; 3-9 Sergi Aragonès m.47; 3-10 Martí Casas m.49’30”