Novembre d’alt voltatge

El Noia Freixenet jugarà 7 partits en 26 dies: 5 d’Ok Lliga i l’anada i tornada dels setzens de final de la CERS. L’equip entrenat per Pere Varias està aprofitant el parèntesi provocat per l’Europeu sub20 de Pully (Suïssa) per preparar-se per un mes de novembre d’alt voltatge. Intens no només en quantitat de partits, sinó també en competitivitat. Una parada que ha arribat en un bon moment del Noia Freixenet després d’emportar-se el derbi a Vilafranca i de golejar, 5-0, al Reus Deportiu La Fira.

El mes començarà a La Corunya, contra l’actual segon classificat de l’Ok Lliga, i continuarà amb tres partits consecutius a l’Olímpic. El primer equip en visitar Sant Sadurní serà el Follonica italià el dissabte 5 de novembre en el partit d’anada del setzens de final de la Copa de la CERS. Tres dies més tard, l’Olímpic tornarà a viure un dels grans partits d’aquesta temporada, en aquest cas contra l’actual líder de l’Ok Lliga, el Barça Lassa; i, dissabte 12 de novembre arribarà el primer derbi penedesenc de la temporada a casa, contra el Moritz Vendrell.

Sense temps a descansar, la setmana següent el Noia Freixenet tornarà a disputar dos partits. I en aquest cas lluny de l’Olímpic: dimarts 15, a Vic; i, diumenge 20, a Lleida. Aquest mes frenètic acabarà dissabte 26 de novembre a la pista del Follonica on el Noia Freixenet es jugarà l’accés als vuitens de final de la CERS.

Calendari de partits

HC Liceo – CE Noia Freixenet (J8 Ok Lliga): dimarts 1 de novembre, 12:30h

CE Noia Freixenet – Follonica Hockey 1952 (anada setzens de final CERS): dissabte 5 de novembre, 19:30h

CE Noia Freixenet – FC Barcelona Lassa (J7 Ok Lliga): dimarts 8 de novembre, 21h

CE Noia Freixenet – CE Moritz Vendrell (J9 Ok Lliga): dissabte 12 de novembre, 19:30h

CP Vic – CE Noia Freixenet (J6 Ok Lliga): dimarts 15 de novembre, 21h

ICG Software Lleida Llista – CE Noia Freixenet (J10 Ok Lliga): diumenge 20 de novembre, 12h

Follonica Hockey 1952 – CE Noia Freixenet (tornada setzens de final CERS): dissabte 26 de novembre, 21h

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com