L’Olímpic de l’Ateneu acollirà la Copa Capital del Cava, de caire internacional

De l’11 al 13 de juny, Sant Sadurní d’Anoia viurà aquest nou torneig que comptarà amb la participació de les seleccions d’Espanya i Xile, del Noia Freixenet i d’un combinat de jugadors sadurninencs.

El Club Esportiu Noia Freixenet, com a organitzador de la Copa, busca dotar aquesta competició d’un alt nivell d’hoquei. Amb l’objectiu d’assegurar la participació dels millors jugadors possibles i, d’atraure el màxim nombre d’espectadors, aquesta competició se celebrarà una setmana abans de l’inici del Mundial d’Hoquei Patins de França.

La Copa Capital del Cava en categoria sènior tindrà el format de Final 4 amb la primera semifinal el dijous i, la segona, divendres. La gran final del torneig serà dissabte a la nit. Els tres partits seran d’entrada gratuïta i coincidiran amb la celebració del Cavastick.

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu
Va ser inaugurat l’any 1980 i té una capacitat per a 1.500 espectadors. Entre les competicions organitzades en aquest pavelló hi ha el Campionat d’Europa Júnior seleccions 1984, la Copa del Rei 2001 i la Copa de la Reina 2008.

A més de ser subseu olímpica l’any 1992, l’Ateneu també ha viscut la 9ª Festa Torneig Joan Petit 2009, la Copa Continental 2010, la Supercopa d’Espanya 2011 i els partits d’anada de la Supercopa d’Espanya 2012 i de la Copa Continental 2014.

Fa un any, el Club Esportiu Noia Freixenet ja va organitzar la Copa del Tricentenari, amb la participació del club local i de les seleccions de Catalunya, França i Suïssa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com