Oriol Xaus: “Seria genial poder celebrar el títol de lliga amb la gent del poble que tant estimem”

A les portes d’un tram final de temporada decisiu, el porter del Noia Freixenet, Oriol Xaus, valora l’actual situació del filial sadurninenc.

Xaus admet que “seria genial poder celebrar el títol de lliga amb la gent del poble que tant estimem” i assegura que “seria un orgull que els dos últims partits a casa fossin amb un pavelló ple”. De cara al partit de diumenge contra el Ripoll (19:30h) fa una crida a l’afició sadurninenca per tal que “vingui a disfrutar de l’hoquei” ja que “sempre donem espectacle” i, recordant que “som un grup de joves que lluitem pels colors del poble des de pràcticament tota la vida”.

El porter sadurninenc reconeix que afronten el tram final de temporada “amb molta il·lusió per aprofitar la oportunitat que ens hem guanyat” i que “seria fantàstic que finalment aconseguíssim el premi de guanyar la lliga”. En aquest sentit assegura que “l’equip està preparat, té molt talent” al mateix moment que es mostra “orgullós de la forma de jugar de l’equip”, que difereix “molt” de la majoria d’equips de la categoria

De cara al partit de diumenge contra el Ripoll assegura que “tenim molt clar el que ens juguem cada partit” i que “és important jugar molt cohesionats en defensa”. Finalment, de l’empat contra el Piera (3-3) afirma que “va ser just” tot i que no es va saber “les oportunitats per guanyar”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com