(pen)últim adéu

Aquest serà l’últim partit oficial de Xavi Caldú, com a jugador, i d’Esteve Pérez, com a delegat, abans de la festa-homenatge de dissabte que ve a l’Olímpic de l’Ateneu.

20h. Caldes. El Noia Freixenet disputa l’últim partit de la temporada 2016/17 amb la feina. Sense res en joc, el partit serà emotiu pels que ja no continuen i, en especial, per Xavi Caldú i Esteve Pérez. Caldú es retira com a jugador d’hoquei i ho fa defensant la samarreta negra-i-vermella per darrer cop. D’altra banda, Esteve Pérez posa punt i final a una etapa de 25 anys sent el delegat del primer equip del Noia Freixenet.

Amb totes les places europees adjudicades, la 30a jornada ha de decidir qui serà el darrer equip en jugar a la Lliga Europea (Reus Deportiu-Mortiz Vendrell) o quins dos equips mantindran la categoria a l’Ok Lliga (ICG Software Lleida, Lloret o Enrile PAS Alcoy). La jornada és en horari unificat.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com