Pere Varias: “Ens ha costat ser nosaltres mateixos”

Un cop acabat el partit de quarts de final d’aquesta Copa del Rei, l’entrenador Pere Varias i Aleix Esteller han passat per la sala de premsa.

Pere Varias:

“En calent costa entrar a valorar. Hauria de veure el vídeo per mirar si les sensacions son les que realment han passat. En tot cas, crec que l’equip no ha entrat bé a la pista i als primers minuts ens ha costat ser nosaltres mateixos”.

“Durant la primera meitat hem estat superiors a l’Igualada, però quan més ho hem intentat més ens han penalitzat els nostres errors. Si no ets capaç de marcar en l’hoquei costa molt guanyar un partit”.

 

Aleix Esteller:

“Ens ha costat entrar al partit. Hem intentat proposar el nostre joc i no hem aconseguit rendibilitzar les nostres ocasions. L’Igualada ha aprofitat les seves ocasions i ens ha mermat molt”.

“Hem acabat molt bé la primera meitat i el començament de la segona, però no hem tingut la sort de trobar el premi del gol”.


Foto: Pere Varias i Aleix Esteller a la roda de premsa després del partit de quarts de final. (RFEP)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com