Pere Varias: “Ens hem de posar fites ambicioses: ser a la Final Four n’és una d’elles”

L‘entrenador del primer equip del Noia Freixenet, Pere Varias, valora “molt positivament aquesta temporada, que no vull qualificar d’excel·lent perquè així sempre ens podem exigir més”. Ho ha fet en declaracions als mitjans de comunicació, ara que s’ha acabat una temporada que ha acabat amb el Noia Freixenet com a quart classificat de l’Ok Lliga i com un dels vuit millors equips d’Europa.

També recorda que “ens hem de posar fites ambicioses: ser a la Final Four n’és una d’elles”, ja que “els mèrits esportius per jugar la Lliga Europea i la Supercopa hi són” fet pel qual assegura que “poder començar la temporada amb la Supercopa és on mereixem estar”.

Varias assegura que “a nivell classificatori a l’Ok Lliga, ha sigut la millor temporada del Noia Freixenet, però també la meva a nivell personal”. També recorda que “estic molt satisfet pel treball de tothom, dels jugadors, de l’ambició per créixer”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com