Pere Varias serà l’entrenador del Noia Freixenet

El Noia Freixenet continua perfilant l’equip de la temporada 2015-2016. El club sadurnienc i Pere Varias han arribat a un acord per tal que l’excapità del Noia Freixenet dirigeixi el nou projecte esportiu des de la banqueta del primer equip.

Varias va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 a CP Calafell Tot l’Any, amb un equip recent pujat a l’Ok Lliga. Ara fa un any, però, va iniciar un nou projecte amb el Moritz Vendrell, amb qui ha disputat la Supercopa d’Espanya, la Lliga Europea, la Copa del Rei i ha acabat la lliga com a tercer classificat.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Pere Varias s’ha mostrat molt satisfet per encarar aquesta nova etapa i ha manifestat que “estic orgullós de tornar a formar part del Noia Freixenet”. En aquest sentit ha assegurat que el retorn al club de la Capital del Cava li genera “un sentiment especial”.

(Foto: Arnau Borràs / EsportsdelCamp.cat)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com