Pere Varias tornarà a ser entrenador del Noia Freixenet la propera temporada

Pere Varias tornarà a liderar el projecte esportiu del Club Esportiu Noia Freixenet la propera temporada, un any després de la seva marxa. Varias, que afrontarà la seva segona etapa a l’Ateneu, és la primera incorporació del nou projecte esportiu que el Club està preparant de cara a la temporada 2021/2022.

El tècnic sadurninenc, que actualment està entrenant al CP Calafell Tot l’Any, va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 precisament al mateix club on està ara, amb un equip recent pujat a l’Ok Lliga. Després va iniciar un nou projecte amb el Moritz Vendrell, per tornar, ara fa sis anys, al club del seu poble, el Noia Freixenet.

D’aquesta primera etapa al Noia Freixenet, destaca la classificació del conjunt sadurninenc pels quarts de final de la Lliga Europea (2018/19), convertint-lo en un dels vuit millors equips d’Europa. També la quarta posició assolida a l’Ok Lliga durant dues temporades seguides (2017/18 i 2018/19) i la classificació per tres edicions més de la Copa del Rei (Reus 2016, Lloret de Mar 2018 i Reus 2019).

Tot i que la seva última temporada al Noia Freixenet va estar marcada per l’inici de la pandèmia del coronavirus, l’equip entrenat per Pere Varias va quedar tercer classificat de l’Ok Lliga, va arribar a la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea amb la possibilitat de tornar-se a classificar per als quarts de final i va aconseguir el bitllet com a caps de sèrie per a la Copa del Rei de la Corunya, que finalment no es va poder disputar.

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com