Pere Varias, un any més al Noia Freixenet

El Noia Freixenet està acabant de perfilar l’equip de la temporada 2018-2019. El sadurninenc Pere Varias continuarà dirigint el projecte esportiu del primer equip de la Capital del Cava, acompanyat de tot el seu equip tècnic.

El tècnic sadurninenc afrontarà una temporada ambiciosa i il·lusionant ja que el Noia Freixenet disputarà, després de sis temporades, la Lliga Europea. Per Varias, l’accés a la màxima competició estatal és un fet molt positiu assegurant que «l’equip al llarg de la temporada ha fet mèrits suficients per consolidar la quarta posició de l’Ok Lliga». A més, assegura que és «un gran repte pel Club» i «un regal per l’afició negra-i-vermella que aquest any ha pogut gaudir de grans partits a l’Olímpic».

Varias va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 a CP Calafell Tot l’Any, amb un equip recent pujat a l’Ok Lliga. Després va iniciar un nou projecte amb el Moritz Vendrell, per tornar, ara fa tres anys, al club del seu poble, el Noia Freixenet.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com