Pere Varias: “Viatgem a Lloret a guanyar la Copa”

En declaracions a Ràdio Sant Sadurní, l’entrenador del Noia Freixenet s’ha agafat al tòpic i ha assegurat que “no hi ha rival fàcil” i que l’Igualada “competirà bé i ens posarà les coses difícils”. Varias veu dos handicaps en l’eliminatòria: “Ferran López ens coneix molt i, per agreujar-ho una mica més, cinc dies abans jugarem el partit de lliga”, però es mostra satisfet amb el sorteig ja que veu als arlequinats com “un rival que ens permetrà aplicar el nostre joc, més que no pas algun altre rival que hi havia al sorteig”.

Varias a l’afició:” Espero que ens recompensin amb la seva presència perquè a més a més gaudiran d’un partit obert i atractiu de veure”

Ambiciós: “El nostre objectiu és molt clar, viatgem a Lloret a guanyar la Copa”

El tècnic sadurninenc fa una crida als seguidors i declara que “tant de bo es pugui desplaçar força gent de Sant Sadurní a donar-nos suport. Saben que ho donem tot a la pista i l’afició se sent identificada amb el joc de l’equip i l’esforç dels jugadors. Espero que ens recompensin amb la seva presència perquè a més a més gaudiran d’un partit obert i atractiu de veure”.

Aquesta Copa arriba just 10 anys després de la darrera que va quanyar el Noia Freixenet el 2008. L’actual entrenador era aleshores el capità i va ser protagonista anotant el gol definitiu a la tanda de penals. “Ho recordo molt bé. A més va ser la meva última temporada vestint la samarreta del Noia i va ser una culminació perfecte. El Vic se’ns va posar 2-0, vam saber patir i remuntar, i vam aconseguir el títol a la tanda de penals, com ja haviem fet a Blanes el 1998″.

Preguntat per les aspiracions dels de la Capital del Cava en aquesta competició, el tècnic és concís: “El nostre objectiu és molt clar, viatgem a Lloret a guanyar la Copa”, encara que sap que cal anar partit a partit “Primer de tot ens hem de plantejar una final contra l’Igualada i competir-la molt bé. Set equips viatgen amb el mateix objectiu i només un aconseguirà la felicitat”.


Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com