Pol Josa s’incorpora com a preparador físic del Noia Freixenet

Ha compaginat les banquetes del Calafell i l’Igualada Femení durant les dues últimes temporades

Acabada la temporada 2023/24, el Noia Freixenet comença a perfilar la plantilla per l’any vinent anunciant la incorporació de Pol Josa Gràcia, que serà el nou preparador físic del primer equip.

Nascut a Premià de Dalt fa 33 anys, es va iniciar a l’equip de Primera Catalana Masculina del Cerdanyola, amb el qual va aconseguir l’ascens a Nacional Catalana la temporada 2017/18. L’any següent va fer el pas a l’equip femení del mateix club, que milita a OK Liga i on va estar fins al 2021. El 2022, Josa s’incorpora a l’Igualada Femení, i a partir de l’octubre del mateix any, també ho fa al Calafell de Parlem OK Liga, compaginant les dues banquetes fins a final d’aquest curs i aconseguit el títol de campió de la Lliga Catalana amb els del Baix Penedès la temporada 2022/23.

Ser part d’aquest grup és un somni fet realitat. Tinc moltes ganes de començar aquesta etapa”

Pol Josa ha definit com “un privilegi” poder incorporar-se al CE Noia Freixenet i agraeix “la confiança dipositada en el que serà el nou staff i en mi personalment per aquest nou projecte”. Josa assegura que “ser part d’aquest grup és un somni fet realitat” i que té “moltes ganes de començar aquesta nova etapa al club”.

El de Premià també ha aprofitat l’ocasió per felicitar l’equip per la temporada que s’ha acabat recentment: “Ha demostrat ser un equip excepcional, assolint una merescuda segona posició a la OK Liga”. El nou preparador físic cavista vol contribuir a continuar assolint nous èxits: “Les meves expectatives són altes, no només pel que fa als resultats esportius, sinó també per poder crear una dinàmica positiva”.

L’ex Igualada Femení i Calafell està convençut que “amb l’esforç i compromís de tots podem superar els nostres propis límits per assolir nous èxits”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com