Pol Manrubia comunica que no seguirà al CE Noia Freixenet

Aquesta setmana, el jugador de Bigues i Riells, Pol Manrubia, ha comunicat que no continuarà vinculat al primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet després que el passat mes de març s’anunciés la seva continuïtat a la Capital del Cava una temporada més, acord ampliable a una temporada més.

Aquesta ha estat la segona temporada de Pol Manrubia al conjunt saduninenc, marcant 19 gols a l’Ok Lliga i cinc a la Final 9 de l’Eurolliga que es va celebrar a Luso.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Manrubia ha manifestat que “aquests dos anys a Sant Sadurní han estat dos anys brutals, tan dins com fora de la pista, m’he sentit com a casa” i ha afegit que “he tingut la oportunitat de defensar la samarreta del Noia Freixenet a l’Ateneu, que ha estat espectacular. Hem viscut nits increïbles”. A més, també ha destacat que “ha estat una gran oportunitat i estic molt agraït i molt content d’haver format part del Noia Freixenet”.

Foto: David Valiente

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com