Porto, Sarzana i Trissino rivals del Noia Freixenet a Europa

CHAMPIONS LEAGUE 2022

Els de Sant Sadurní buscaran un dels dos bitllets per a la Final a Vuit de la WSE Champions League al grup B

El Noia Freixenet ja coneix els rivals per a la fase de grups de la Lliga de Campions que es disputarà entre el 26 de gener i el 14 d’abril del 2023 i d’on sortiran els 8 millors equips del continent que s’enfrontaran en una fase final. En el sorteig celebrat aquesta tarda a la Casa do Desporto de Porto, de Sant Sadurní han quedat enquadrats al grup B amb el FC Porto, campió portuguès, i els italians Trissino, actual campió de la Champions i de la Serie A1, i Hockey Sarzana.

Els cavistes començaran la competició el 26 de gener a la pista del Sarzana i el primer partit a casa serà el 9 de febrer quan rebran el Porto a l’Ateneu. Després del doble enfrontament en quinze dies amb el Trissino (23/2 a casa i 9/3 a Itàlia) els sadurninencs tancaran la fase de grups jugant a la pista del Porto el 23 de març i a casa rebent el Sarzana el 13 d’abril.

Cap encreuament entre equips catalans en aquesta fase

Pel que fa a la resta de grups, només en un coincidiran dos equips de la Parlem Ok Liga. El Parlem Calafell i el Deportivo Liceo han anat a parar a l’A, amb Oliveirense i Benfica. El Barça s’enfrontarà amb Lodi, Forte i Valongo al C, mentre que el Reus Deportiu Virginias ha quedat enquadrat al D amb Sporting, Barcelos i Saint-Omer.

Els equips que superin aquesta fase de grups s’enfrontaran en una Final a Vuit que decidirà el nou campió de la màxima competició europea.

Grup A: Oliveirense, Benfica, Deportivo Liceo i Parlem Calafell

Grup B: FC Porto, Hockey Sarzana, GSH Trissino i Noia Freixenet

Grup C: Barça, Amatori W. Lodi, Hockey Forte i AD Valongo

Grup D: Sporting CP. Reus Deportiu Virginias, Barcelos i Saint-Omer

Foto: WS Europe TV

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com