Punt d’il·lusió

El Noia Freixenet aconsegueix un valuós empat a dos a Igualada. Un empat que situa al Noia Freixenet a una victòria de certificar la classificació per la Copa de la CERS.

En un partit marcat per l’horari, el conjunt sadurninenc va oferir un joc molt igualat als de l’Anoia. Un partit marcat per la lluita europea. Un partit de retrobament, novament, entre Ferran López i Francesc Bargalló, i el seu ex-equip.

Molt en joc, però l’Igualada no va tenir la sort de marcar el primer gol no va arribar fins a menys d’un segon pel descans. Amb la represa del partit, el Noia Freixenet va plantar cara i Aragonès va ser capaç de batre la porteria de Deitg. En dues ocasions. Dos gols que col·locaven al Noia Freixenet per davant, però que van ser contrarrestats per Emanuel Garcia amb una jugada per l’esquerra de la porteria defensada per Xus Fernández, que minuts abans havia aturat un penal a Tety Vives.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com