El Noia torna d’Alcoi amb un punt i es jugarà la classificació per la Copa davant el Caldes

|PAS ALCOI 2-2 NOIA FREIXENET| L’equip de Pere Varias ha salvat un punt del desplaçament a terres alacantines, i deixen en suspens la classificació per la Copa fins la darrera jornada.

Els locals s’han avançat al minut 11 amb un gol de Ferran Formatjé, fent rebotar un llançament des de darrera la porteria en un defensor, sorprenent a Luís Gil que no ha pogut evitar el 1-0. Poc ha durat l’alegria als alcoians ja que, pocs segons de treure del centre de la pista, Xavi Caldú ha culminat una bona jugada col·lectiva dels sadurninencs per tornar a posar les taules a l’electrònic.

L’Alcoi s’ha tornar a avançar poc després mitjançant Aniol Mangas, que al ’14 ha aparegut des de darrera la porteria i ha alçat la bola per va batre Gil i transformar el 2-1 amb el que s’ha arribat al descans.

La bola aturada acaba decidint un partit de poder a poder

En els primers compassos de la segona meitat, els locals s’han acostat perillosament a la porteria de Gil, sobretot mitjançant Gonzalo Pérez. El Noia Freixenet també ha gaudit d’ocasions, però no ha estat fins al minut 37, quan Ferran Rosa ha transformat el 2-2 des del punt de penal.

En els compassos finals, els dos equips han tingut ocasions per desempatar, però la bona actuació dels porters han mantingut l’igualtat al marcador. L’ocasió més clara per l’Alcodiam ha arribat al minut 45 amb la 10a falta del Noia Freixenet. Gil ha aturar el llançament de Formatjé, i ha deixat el 2-2 com a resultat definitiu.

D’aquesta manera, la classificació per disputar la Copa del Rei queda en suspens fins a la darrera jornada, el 23 de gener, amb la visita del Caldes a l’Olímpic de l’Ateneu. Els de la Capital del Cava depenen d’ells mateixos per participar al torneig del KO i mantenen opcions per ser cap de sèrie. El suport de l’afició serà vital per poder disputar aquesta competició després de tres anys d’absència.

ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Pere Cañellas, Aniol Mangas, Ferran Formatjé i Marc Figa -cinc inicial- David Aguilar, Gonzalo Pérez i Carlos Pérez.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Aleix Esteller, Ferran Rosa, Eloi Albesa i Jordi Del Amor -cinc inicial- Xavi Caldú, Borja Ferrer, Arnau Xaus i Marc Palau.

GOLS: 1-0 Formatjé (11), 1-1 Caldú (11), 2-1 Mangas (14), 2-2 Rosa (37 penal)

ÀRBITRES: A. de la Hera i I. Galán. Han assenyalat 7 faltes a l’Alcoi i 13 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.