Quan l’hoquei es converteix en un espectacle

Sitec Audiovisual i el Club Esportiu Noia Freixenet van tornar a sumar esforços, dissabte passat, en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea, per convertir el partit en tot un espectacle d’hoquei. L’ocasió s’ho mereixa i és que el de dissabte era un dels partits més importants que ha viscut l’Olímpic en els últims anys.

Seguint la línia del que ja s’havia fet dues setmanes abans en el sisè i desiciu partit de la fase de grup de la Lliga Europea, dissabte els focus de l’Olímpic es van apagar per donar la benvinguda als jugadors del Noia Freixenet, acompanyats d’un espectacle de fum, llums i colors.

Sitec Audiovisual dissenya i desenvolupa solucions audiovisuals per a tots el àmbits professionals, agafant la tecnologia més avançada i les últimes tècniques per donar vida a les idees creant projectes únics que aportin un valor afegit. Aquesta empresa sadurninenca s’adapta a les necessitats de cada client dotant de tot el necessari per aconseguir els objectius aportant solucions òptimes i funcionals per tal d’augmentar l’eficiència dels projectes.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com