Reacció i victòria a Alcobendas

|CP ALCOBENDAS 2-3 NOIA FREIXENET|

El Noia Freixenet reacciona al tram final del partit i s’emporta els tres punts de terres madrilenyes.

Tot i avançar-se en el marcador, els sadurninencs han hagut de treballar de valent per capgirar el marcador a quatre minuts per acabar.

El Noia Freixenet ha inaugurat ben d’hora a l’electrònic amb un gol de Xavi Costa que ha aprofitat una assistència de Sergi Aragonès per perforar la porteria d’Álvaro Shehda als quatre minuts de joc. Al ’18 l’Alcobendas ha empatat després d’un penal molt rigorós transformat per Marcos López, i immediatament, la els de Sant Sadurní han tingut la rèplica amb una pena màxima a l’altra àrea però Costa no ha pogut anotar. Amb aquest 1-1 al marcador s’ha arribat al descans.

Ja a la segona meitat, l’Alcobendas s’hauria pogut avançar després d’una targeta blava que ha vist Humberto Mendes per, segons la parella arbitral, desplaçar la porteria voluntàriament. Pelayo Aspra ha agafat la responsabilitat però Martí Zapater s’ha lluït per desbaratar l’acció.

Els minuts passaven i el Noia Freixenet no trobava la manera de tornar a perforar la porteria de Shehda. Els locals, per la seva banda, han gaudit d’una falta directa per compliment del primer cicle dels sadurninencs que Gonzalo Pérez ha llançat directament fora. Qui si ha pogut superar Zapater ha estat Íñigo Artacho, que ha aprofitat un contraatac per fer el 2-1 i capgirar l’electrònic.

El Noia Freixenet reacciona al tram final de partit

Tres minuts després de rebre el gol en contra, l’equip sadurninenc ha empatat mitjançant Marc Grau que ha culminat un contraatac que tornava a posar les taules al marcador. Just després ha caigut la desena falta dels madrilenys però Llorca no ha pogut transformar la directa. En el mateix minut Grau ha vist una blava que no ha portat conseqüències perquè Zapater ha aturat la directa a Marcos López.

El gol de la victòria dels sadurninencs ha arribat a quatre minuts pel final, quan Aleix Esteller ha punxat una bola dins l’àrea que ha sorprès Shehda transformant-se en el 2-3. Dins el darrer minut de partit l’equip local ha jugat al límit del reglament i els col·legiats han mostrat blava a Fernández i Artacho però ni Llorca ni Aragonès han pogut ampliar la distància a l’electrònic.

Objectiu: Quarts de Final

Nova victòria a la lliga, la quarta consecutiva, que manté els sadurninencs a la tercera posició. Aquesta injecció de moral després de remuntar un resultat advers que ha de servir per arribar endollats al transcendental partit davant el HCR Monza (20h). Només una victòria serveix als de la Capital del Cava per obtenir el passaport per disputar els quarts de final de la Lliga Europea.

CP ALCOBENDAS: Alvaro Shehda, Pelayo Aspra, Marcos López, Curro Fernández, i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Miguel López, Alejandro Roca i Íñigo Artacho.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humberto Mendes i Carles Grau.

GOLS: 0-1 Costa (4), 1-1 M. López (18 penal), 2-1 Artacho (40), 2-2 Grau (43) i 2-3 Esteller (46).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Alberto Veiga. Han assenyalat 11 faltes a l’Alcobendas i 12 al Noia. Han mostrat targeta blava a Fernández i Artacho (Alcobendas) i Mendes i Grau (Noia).