Roc Pujadas: “Afronto la Copa del Rei amb moltes ganes, és una competició que em fa gràcia jugar ja que no l’he disputada mai”

A les acaballes de la seva primera temporada com a jugador del Club Esportiu Noia Freixenet, el manlleuenc Roc Pujadas ha assegurat que afronta la Copa del Rei de la Corunya (10-13 de juny) “amb moltes ganes, és una competició que em fa gràcia jugar ja que no l’he disputada mai”.

Així mateix ha afirmat que aquesta “la temporada ha estat molt especial pel fet que ha estat la meva primera temporada a l’Ok lliga i a un equip com el Noia Freixenet, que encara és més especial”.

A més, a nivell personal, ha reconegut que “vaig passar per una època en la qual, segurament, em va faltar confiança i em va costar una mica més” però ha admès “que ara, en aquest tram final de temporada, també m’estic trobant més i estic sent una mica més protagonista”.

D’altra banda, a nivell d’equip ha explicat que aquest any s’ha “estat irregular, ens va costar al principi però considero que en aquest tram final de temporada hem estat molt bé, ens hem cohesionat entre tots”. A més, ha destacat que “estic molt content i em fa ràbia que s’acabi la temporada perquè, ara mateix, és quan estic disfrutant més”.

Finalment ha afirmat que afronta “la temporada que ve amb moltes ganes, amb molta il·lusió”, però, també, “amb ganes de seguir creixent, de seguir treballant i de poder jugar al Noia Freixenet”.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com