Sense opcions davant el líder

CE NOIA FREIXENET 1-6 BARÇA

El Noia Freixenet no pot aturar un Barça molt superior i acaba encaixant una golejada a l’Ateneu

Ben segur no ha estat la nit desitjada per les 1.200 persones que han omplert l’Olímpic de l’Ateneu i han vist com un Barça superlatiu ha castigat excessivament un Noia Freixenet que no ha trobat la manera de parar els peus al líder de la Parlem OK Liga.

El conjunt cavista ha saltat a la pista amb la novetat al cinc inicial de Xavi Costa, després que li aixequessin la sanció que arrossegava. Però els blaugrana no han tardat en desplegar el seu poder ofensiu i al minut quatre s’han avançat amb una canonada d’Helder Nunes, impossible per Blai Roca. Cinc minuts després João Rodrigues també ha vist porteria connectant una assistència del mateix Nunes per fer el 0-2 i deixar glaçat l’Ateneu. El doblet portuguès ha servit als culers per marxar al descans amb avantatge, però amb el partit encara molt obert.

Només començar la segona meitat el Noia Freixenet ha aconseguit reduir distàncies amb un gol del capità Aleix Esteller, que ha rebut una assistència de Jordi Bargalló i ha sorprès Sergi Fernández amb una mitja volta.

Gerro d’aigua freda

El gol d’Esteller ha fet despertar el pavelló, però l’alegria entre els aficionats cavistes només ha durat 40 segons, temps que ha necessitat Rodrigues per anotar el tercer del Barça. L’1-3 ha estat un cop dur pels sadurninencs que han vist com Pau Bargalló ampliava distàncies al 35. Amb l’1-4 al marcador Esteller ha vist una targeta blava. Blai Roca ha aturat la directa de Bargalló, però els visitants han aprofitat la superioritat del power play per fer el cinquè obra de Nunes. Marc Grau ha estat l’encarregat de tancar la golejada amb el definitiu 1-6.

El Noia Freixenet s’ha mostrat combatiu en tot moment i l’afició li ha reconegut l’esforç, però avui no ha estat la nit desitjada pels sadurninencs que han sortit de la pista amb un càstig excessiu davant un Barça molt efectiu. El pròxim partit dels de Pere Varias serà aquest dijous 23 de febrer (21 h) a l’Olímpic de l’Ateneu, on arriba un Trissino líder del grup B de la Lliga de Campions.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Jordi Bargalló -cinc inicial- Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Jan Marimon.

BARÇA: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca i Joan Pascual.

GOLS: 0-1 Nunes (4), 0-2 Rodrigues (11), 1-2 Esteller (27), 1-3 Rodrigues (28), 1-4 P. Bargalló (35), 1-5 Nunes (37) i 1-6 Grau (40).

ÀRBITRES: Iñigo López Leitón i Erik Rivas. Han assenyalat 6 faltes als locals i 3 als visitants. Targeta blava per Esteller (Noia).