Sense sort

El Noia Freixenet es va veure superat (3-9), el passat cap de setmana, per un Barça superior en atac i en defensa, amb un Sergio Fernández sòlid sota pals.

Només 40 segons després d’haver començat el partit, el conjunt blaugrana va imposar-se amb el primer gol de Marc Gual. El Barça, eficaç davant de porteria, va tenir un camí fins a la victòria sense gaires entrebancs. Álvarez (x2), Pascual i Ordoñez van ser els encarregats de sentenciar el partit –i pràcticament l’Ok Lliga– amb només 25 minuts de partit.

A la segona part el Noia Freixenet va tenir més sort de cara a porteria, amb un gol d’Aleix Esteller just reprendre el partit. El Barça no va donar treva, i Gual i Pascual (x02) van fer pujar l’1-8 al marcador. Dos gols de Palau i Xaus van servir per maquillar el resultat però Barroso va posar la cirereta al pastís blaugrana.

El proper partit serà dissabte a les vuit del vespre a la pista del Mortiz Vendrell.

Canvi de cartes al sub-23

Ahir a la nit els dos clubs van tornar-se a veure, però en aquest cas en partit corresponent a la sub-23. El Noia Freixenet va golejar al FC Barcelona per 7-1 amb gols de Marc Gumà (x4)m Arnau Ribas , Ot Romagosa i Xus Sola.