Sergi Aragonès: “L’equip arriba preparat i amb fam de victòria”

Aquest dijous al vespre el primer equip del Noia Freixenet farà l’últim entrenament abans de l’esperat retorn a la Lliga Europea, la màxima competició continental. En declaracions a la web, el jove Sergi Aragonès ha assegurat que “l’equip arriba preparat i amb fam de victòria” mentre que, a nivell personal, afronta “amb il·lusió jugar la Lliga Europea i amb ganes de començar amb bon peu la lligueta”.

A més, anima “als aficionats del Noia Freixenet a venir a l’Olímpic de l’Ateneu a veure un partit diferent, fer caliu amb una gran cita europea i fer un ambient únic al pavelló que tan ens ajuda en moments importants com aquests”. Aragonès també desitja poder “fer un bon paper, passar la fase de grups i arribar el més lluny possible a la fase eliminatòria”.

En aquest sentit, recorda la importància de tornar a disputar la Lliga Europea, sis temporades després, ja que “és un lloc que es mereix tan l’equip com el club, incloent-hi l’afició”.


Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com