Sergi Aragonès, primer puntal del Noia Freixenet 2018/19

El Club Esportiu Noia Freixenet comença a perfilar l’equip de la temporada que ve. El jove sadurninenc Sergi Aragonès continuarà, un any més, defensant la samarreta negra-i-vermella. Aquesta temporada amb el Noia Freixenet ha sumat 7 gols a l’Ok Lliga, ha disputat la final de la Lliga Catalana, s’ha classificat per a la Copa del Rei i ha disputat la Copa de la CERS. D’altra banda, amb la selecció estatal, ha guanyat la Copa Llatina.

Aragonès s’ha mostrat “molt content de poder jugar davant del meu poble, la meva gent” i ha assegurat que està “molt motivat per intentar aconseguir la quarta plaça”, fet que defineix com “un repte molt motivador”. A més, de cara a la temporada que ve espera “seguir creixent i donar la meva millor versió”.

El jove jugador sadurninenc va tornar al Noia Freixenet la temporada passada, després d’una etapa a les categories formatives del FC Barcelona. Els seus inicis com a jugador d’hoquei van ser als tres anys a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní i, sis anys més tard, quan era aleví de segon any, va arribar al Noia Freixenet, on va guanyar un campionat de Catalunya, un d’Espanya, va assolir l’ascens a Primera Nacional Catalana i va formar part de l’equip que, el 6 d’abril de 2014, va guanyar la Copa de la CERS a Forte dei Marmi.

Durant la seva etapa al club blaugrana, va sumar un altre campionat de Catalunya i d’Espanya i va guanyar la Copa de la Princesa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com