Sergi Llorca, cedit una temporada més al Noia Freixenet

El Club Esportiu Noia Freixenet i el Futbol Club Barcelona han arribat a un acord per ampliar, una temporada més, la cessió de Sergi Llorca al club sadurninenc. Amb la renovació de la cessió, Pere Varias tanca l’equip que entrenarà aquesta temporada.

En declaracions a la web del Club, Llorca s’ha mostrat «molt content de seguir al Noia Freixenet, i amb moltes ganes de seguir creixent com a equip i individualment». El jove jugador reconeix, també, que «la temporada passada vaig fer un pas endavant a l’Ok Lliga, gràcies al bon any que vam fer i que l’equip va competir a un molt bon nivell».

Sergi Llorca va començar al Caldes als quatre anys on va guanyar un Campionat de Catalunya. Al 2010 va iniciar la seva trajectòria esportiva al FC Barcelona on va guanyar tres Campionats de Catalunya i tres d’Espanya, a més d’una Copa de la Princesa i la lliga de Primera Divisió estatal. Llorca va arribar al Noia Freixenet ara fa un any després de jugar al CP Vic i, aquest 2018, ha guanyat la Copa Llatina amb la sub-23.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com