S’escapen els primers tres punts de l’Olímpic

NOIA FREIXENET |3-4| MARTINELIA MANLLEU

El Noia Freixenet capgira el marcador a la segona part però acaba caient al tram final del partit

El debut a casa de la Parlem Ok Lliga 2021/22 no ha estat l’esperat pels aficionats sadurninencs que han vist com el Martinelia Manlleu s’ha emportat els primers punts de l’Olímpic de l’Ateneu.

Afectat per les baixes, la primera part del Noia Freixenet no ha estat bona i han estat incapaços de contrarestar el 0-1 anotat per Marc Pujadas al minut 9. El mal hagués pogut ser pitjor quan Xavi Costa ha vist una blava al 14, però Joaquín Fernández no ha estat encertat en la directa. L’ocasió més clara dels cavistes ha estat quan ha arribat la 10a falta dels visitants al ’21, però Roc Pujadas no ha pogut superar Xevi Arcas sota pals.

Reacció local a la segona part

El Noia Freixenet ha sortit amb un altre aire després del descans i durant els primers 5 minuts ha desequilibrat el partit al seu favor. Al ’28 Costa ha fet l’empat rematant una assistència d’Aleix Esteller al segon pal. Un minut després, Eloi Mitjans ha disposat d’una directa per blava a Marc Pujadas, però Arcas ha aturat el llançament del de Sant Sadurní. Al ’30 el capità Esteller ha aprofitat la superioritat numèrica per fer el 2-1 i capgirar l’electrònic i Pujadas ha tornat a desaprofitar una directa enviant-la per damunt el travesser de la porteria osonenca. Mitjans al ’35 ha rebut una passada de Costa dins l’àrea i ha encarat tot sol Arcas per fer el 3-1.

El Noia Freixenet no pot tancar el partit

Quan semblava que els de Pere Varias tenien la victòria encarrilada, un possible penal no assenyalat sobre Esteller, una nova directa errada aquest cop d’Àlex Joseph, i un doblet de Borregán han equilibrat el marcador d’un partit que s’acabaria decidint al tram final. Tot i que a manca de 3 minuts Xus Fernández ha aturat la directa per blava a Roc Pujadas i el Noia Freixenet ha defensat bé els 2 minuts d’inferioritat, a 1:30 pel final Dídac Alonso ha fet el 3-4 amb un llançament creuat que ha premiat l’ambició del Martinelia Manlleu. Els locals han intentat buscar l’empat amb un 5 contra 4 sense porter, però no hi ha hagut temps ni per salvar com a mínim un punt.

Poc satisfactori l’inici d’aquesta Parlem Ok Lliga on els de la Capital del Cava han sumat només 1 punt de 6 possibles. El següent partit serà a la pista del Lleida Llista Blava el proper diumenge  3 d’octubre.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Eloi Mitjans i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa i Àlex Joseph.

MARTINELIA CP MANLLEU: Xevi Arcas, David Navarro, Biel Pujadas, Aleix Borregán i Dídac Alonso -cinc inicial- Marc Pujadas, Joaquín Fernández i Dídac Alonso.

GOLS: 0-1 M. Pujadas (9), 1-1 Costa (28), 2-1 Esteller (29), 3-1 Mitjans (35), 3-2 Borregán (40 fd), 3-3 Borregán (43) i 3-4 Alonso (48).

ÀRBITRES: Aleix Gorina i Tania Pardo. Han assenyalat 11 faltes als locals i 17 als visitants. Han mostrat targeta blava per Costa i R. Pujadas (Noia) i per M. Pujadas i Alonso (Manlleu).