Sòlids al darrera, letals al davant

LLEIDA LLISTA BLAVA |1-4| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet rubrica un partit molt complert i assalta el Poliesportiu de Bell-lloc d’Urgell.

L’equip de Ferran López ha superat amb nota el desplaçament a la pista del Lleida Llista Blava d’on s’ha emportat els tres punts en un partit molt treballat pel que no ha pogut comptar amb el sancionat Xavi Costa.

El Noia Freixenet ha començat dominant el partit amb una sòlida defensa que no permetia als locals acostar-se als dominis de Xus Fernández. Els minuts passaven i les ocasions més clares arribaven pel bàndol dels sadurninencs que s’han avançat al ’13 amb un gol de Pol Manrubia després d’una assistència de Jordi Ferrer al contraatac.

L’ocasió més clara del Lleida Llista ha arribat a pocs segons pel descans en forma d’una falta directa que Andreu Tomás ha llençat fora.

El hattrick de Manrubia encarrila el matx

A la segona meitat el Noia Freixenet ha plantejat el mateix guió: efectiu de cara a porteria i ben col·locat a la pista fent que el Lleida no trobés la manera de crear perill.

Al ’32 una blava per Bruno Di Benedetto ha generat un falta directa que Manrubia no ha desaprofitat per fer el 0-2 i, dos minuts més tard, el de Bigues i Riells s’ha desfet de tot el Lleida en una gran jugada individual per fer el tercer gol del seu compte particular i deixar el partit molt de cara pels interessos cavistes.

El 0-3 de l’electrònic ha agafat encara més valor quan al ’35 Xus Fernández ha aturat un penal executat per Oriol Vives. Pocs minuts després, a l’altra àrea, Adrià Ballart ha aprofitat un refús en un penal executat per ell mateix per fer pujar un 0-4 que ha deixat molt tocat l’equip d’Albert Folguera.

Els locals han maquillat el resultat mitjançant una directa de Jepi Selva al ’42 però els negre i vermells han sabut portar el partit al seu terreny i la victòria no ha perillat en el que quedava de partit.

Tres punts importantíssims en un partit molt batallat per l’equip de la Capital del Cava que ja pensa en el segon compromís d’aquesta setmana. Serà diumenge a les 12.30h amb la visita de l’Igualada Rigat.

La Fitxa

LLEIDA LLISTA BLAVA: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Andreu Tomàs -cinc inicial- Jepi Selva, Sergi Folguera i Segi Duch.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Adrià Ballart -cinc inicial- Roc Pujadas i Toni Salvadó.

GOLS: 0-1 Manrubia (13), 0-2 Manrubia (32 fd), 0-3 Manrubia (34), 0-4 Ballart (38) i 1-4 Selva (’42 fd).

ÀRBITRES: Josep Antoni Ribó i Iván González. Han assenyalat 9 faltes al Lleida i 15 al Noia. Targeta blava per B. Di Benedetto (x2 Lleida) i Pujadas (Noia).