Superioritat i contundència per imposar-se al Derbi

|NOIA FREIXENET 4-1 CP VILAFRANCA|

El tres punts del Derbi de l’Alt Penedès s’han quedat a la Capital del Cava. Amb un Noia Freixenet que ha superat als vilafranquins en totes les facetes del joc.

Malgrat la superioritat, els de Pere Varias s’han vist obligats a donar més importància a la victòria i remuntar el matiner 0-1. Els visitants s’han avançat quan encara no havien passat ni dos minuts amb un llançament creuat de l’ex-negre i vermell Àngel Rodríguez que ha sorprès Xus Fernàndez. Ràpidament, però, el Noia Freixenet ha reaccionat. I ha empatat. Nil Roca, amb una gran jugada individual, ha batut David Arellano.

Els de l’Ateneu han fet mèrits per avançar-se durant la primera meitat. Han dominat i han tingut les millors ocasions, però Arellano ha treballat de valent per mantenir l’empat amb el que s’ha arribat al descans.

La superioritat de la primera part s’ha consolidat amb la represa del partit. Accions clares i jugades ben treballades. Lluitant totes  les jugades fins al final, amb un Olímpic agraït pel joc ofert. I és així com el Noia Freixenet ha començat a sentenciar el partit, tot i que Humberto Mendes no ha pogut transformar un penal.

Eloi Albesa marca el camí de la victòria de falta directa.

Al ’31 el Noia Freixenet s’ha retrobat amb el gol, gràcies a una falta directa llançada per l’especialista Albesa, a qui no li ha tremolat el pols i ha transformat el 2-1 superant Arellano amb una execució marca de la casa.

Aquesta diana ha donat ales als cavistes que per fi han pogut traduir el seu domini en gols. Primer ha avisat Mendes amb una bola al ferro i, immediatament, Sergi Aragonès aprofitant una bola recuperada per Jordi Del Amor, i de nou Nil Roca, amb un slalom dels seus, han fet pujar el definitiu 4-1 a 12 minuts pel final. Un resultat marcat per les aturades sota pals de Xus Fernández.

Els jugadors de Pere Varias descansaran la propera setmana per la disputa de la Copa del Rei a Alcobendas. El següent partit dels sadurniencs serà el 4 de març a la pista del Reus Deportiu i marcarà l’inici del temut Toumalet.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Eloi Albesa i Nil Roca -cinc inicial- Humberto Mendes, Arnau Xaus i Sergi Aragonès.

CP VILAFRANCA: David Arellano, Jordi Galán, Àngel Rodríguez, Joan Vàzquez i Rubén Fernàndez -cinc inicial- Marc Palau, Lluís Ferrer i Gerard Cusachs

GOLS: 0-1 Àngel Rodríguez (2), 1-1 Nil Roca (4), 2-1 Albesa (31 fd), 3-1 Aragonès (37), 4-1 Nil Roca (38)

ÀRBITRES: Fran Garcia i Daniel Villar. Han assenyalat 14 faltes al Noia i 14 al Vilafranca. Targeta blava per Galán (Vilafranca).