Toni Aranda, Marc Pi i Keko Iglesias s’incorporen a l’equip tècnic

Aquesta setmana, el Noia Freixenet ha tancat l’equip tècnic que acompanyarà a Pere Varias en el nou projecte esportiu de la Capital del Cava. Toni Aranda, Marc Pi i Keko Iglesias seran les principals cares noves de la temporada 2015/2016.

Toni Aranda, de 39 anys d’edat i amb carnet d’entrenador nacional des del 2010, serà el segon de Varias. La seva trajectòria com a entrenador va començar als 16 anys al Sant Josep de Sant Sadurní, on va passar per totes les categories. Durant la seva primera etapa al Noia Freixenet, va ser l’encarregat de dirigir equips formatius de les categories aleví, juvenil i júnior.

En categories sènior, va entrenar al CP Riudebitlles a 1a i 2a Catalana; i, al Calafell, en sub23. El debut a l’Ok Lliga el va fer amb el CP Monjos, després de passar per 1a Catalana, 1a Nacional Catalana i per Nacional Espanyola.

D’altra banda, el nou preparador físic serà Marc Pi que, amb 25 anys, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a INEF Lleida i, és titulat en el màster professional en Alt Rendiment d’Esports Col•lectius.

Actualment, és monitor esportiu del gimnàs Equip4 i director tècnic del Club Tennis Sant Sadurní. A més, també ha estat, entre d’altre, membre de l’equip tècnic de l’equip cadet A del Lleida Esportiu i primer entrenador del cadet Cubelles FC.

La tercera incorporació en aquest staff tècnic serà la de Keko Iglesias, coordinador dels equips formatius del Club Esportiu Noia Freixenet. Al llarg de la seva trajectòria esportiva ha estat 12 temporades com a coordinador esportiu-entrenador al Cibeles Oviedo, Esfer Oviedo, FM Oviedo Roller, PAS Alcoy i al club de la Capital del Cava.

A nivell internacional, des del 2013 és segon entrenador de la selecció nacional absoluta femenina i, des de l’any passat, seleccionador nacional sub17 femení. Keko Iglesias va cursar magisteri en Educació Física a la Universitat d’Oviedo, actualment està estudiant per ser tècnic en direcció d’Entitats Esportives IESPORT i, també té el carnet d’entrenador nacional d’hoquei patins.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com