Toni Salvadó amplia el seu contracte fins al 2026

El jugador del planter continuarà militant al club cavista les dues pròximes temporades

El Noia Freixenet continua treballant per confeccionar la plantilla de cara la pròxima temporada i anuncia la renovació de Toni Salvadó que vestirà la samarreta negre i vermella, com a mínim, fins al juny del 2026.

En declaracions als mitjans del club, Salvadó s’ha mostrat molt satisfet amb la renovació: “Estic molt content de poder renovar pel Noia Freixenet perquè, des de petit, cada cap de setmana, igual que la resta de nens del poble, anava a veure els partits del primer equip i poder formar-ne part és una il·lusió molt gran”.

“Poder continuar formant part del primer equip és una il·lusió molt gran”

El dorsal 8 del Noia Freixenet fa una valoració positiva d’aquesta temporada “tot i que a la Champions, la WSE Cup i la Copa no hem arribat tan lluny com voldríem”. Assegura que “no podem de desmerèixer la temporada. La segona posició a l’OK Liga és una motivació enorme per nosaltres”. El de Torrelavit diu que l’equip continuarà “lluitant aquesta segona plaça”, que estan en un bon estat de forma i “de cara al play off no hem de posar-nos límits”.

Nascut el gener del 2002, el de Torrelavit va arribar a la base del club després del seu pas per l’equip del seu poble i del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Va promocionar al primer equip la temporada 2018/19, compaginant convocatòries d’OK Liga amb les del filial a Nacional Catalana fins que el 2021 es va incorporar com a sènior, aconseguint fer-se un lloc als esquemes de Pere Varias i convertint-se en una peça fixa al cinc inicial les darreres temporades.

En l’àmbit internacional, Salvadó va formar part de la selecció espanyola que va conquerir l’Europeu sub-23 l’abril del 2023 a Paredes (Portugal), la competició organitzada per la Word Skate Europe que se celebra cada dos anys i substitueix l’antiga Copa Llatina i també va representar Catalunya a la GoldenCAT disputada a Sant Hipòlit de Voltregà el juny del 2023.

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com