Tornar a guanyar després d’un mes

El Noia Freixenet rep aquest dissabte 24 de novembre (19.30 h.) la visita del Vendrell, en un duel que es preveu intens per la necessitat imperiosa de guanyar de tots dos equips. Pels de Sant Sadurní, per retrobar-se amb el triomf després de gairebé un mes sense fer-ho, i pels del Baix Penedès, per estrenar el seu compte de victòries en l’OK Lliga. El partit obre un nou cicle de tres caps de setmana seguits amb partit del Noia al Pavelló Olímpic de l’Ateneu.

Des de la victòria del 27 d’octubre davant l’Alcobendas, el meritori i valuós empat assolit davant el Barça fa quinze dies, amb l’honor afegit de ser el primer equip que esgarrapa punts al conjunt blaugrana en aquesta OK Lliga, ha estat l’única alegria que l’equip sadurninenc ha pogut donar a la seva afició, ja que ni en les visites al Liceo i el Voltregà en la lliga ni davant el Monza en la Lliga Europea els resultats han acompanyat els de Pere Varias.

La necessitat de tornar a sumar de tres en tres és, doncs, imperiosa per al Noia Freixenet, tant per continuar en places d’accés a la Copa com, de cara a objectius més ambiciosos i a la llarga, mirar de reduir distàncies amb el grup d’equips que lluitaran per acabar entre els quatre primers i accedir així a la Lliga Europea de la temporada que ve.

Però tot i que jugar a casa davant un adversari situat en la zona de descens pugui semblar una ocasió propícia per retrobar-se amb el triomf després de gairebé un mes sense guanyar, la visita del Club d’Esports Vendrell aquest dissabte a l’Ateneu amaga més dificultats de les que es desprenen de mirar la classificació, ja que tanta necessitat de guanyar com té l’equip sadurninenc la té també el Vendrell, a qui la seva mala posició en la taula pot convertir en un rival encara més perillós en un duel que ja de per sí acostuma a ser intens per la rivalitat intercomarcal.

L’equip que dirigeix Gonzalo Medina és l’avantpenúltim de la classificació després d’haver sumat només quatre punts fruit de quatre empats, els tres últims en els tres darrers partits. Malgrat ser amb el Vic els dos únics equips que encara no coneixen la victòria, els del Baix Penedès arriben doncs a Sant Sadurní en una línia ascendent que els permet tenir a la vista la possibilitat de sortir de la zona de descens tant bon punt assoleixin la primera victòria.
Després d’haver anat perdent les últimes temporades diverses peces importants de l’equip, el porter Gerard Camps i el capità Jordi Ferrer són ara els principals referents d’un equip molt rejovenit. Ferrer ha fet 9 dels 19 gols dels vendrellens, amb Emanuel Necchi (4), Guido Pellizari (2), Gerard Miquel (2) i Aleix Cid (2) repartint-se els altres deu.

El partit amb el Vendrell obre un nou cicle de tres caps de setmana seguits en els quals el Noia Freixenet jugarà a casa, com ja va succeir el mes passat. En aquesta ocasió, després d’enfrontar-se aquest dissabte als baixpenedesencs, el Noia rebrà el dissabte següent, 1 de desembre (19.30 h), el Benfica en un duel estel·lar de la Lliga Europea i, el diumenge 9 de desembre, serà el Calafell qui visitarà l’Ateneu en el partit que inaugurarà l’horari d’hivern (12.30 h).


(foto: Ivan Gómez)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com