#TornemAEuropa

Dos anys després, el Noia Freixenet torna a Europa. Dos anys després d’aixecar la CERS, a Forte dei Marmi, i la Continental, al Palau Blaugrana. I ho fa amb ganes de revenja. 11 anys després.

19 de març del 2005. El Noia Freixenet es quedava a les portes d’accedir a la final de la Copa de la CERS. Tot i que a l’anada (5 de març) l’equip format pels germans Bertolucci i Mariotti havien sorprès al conjunt sadurninenc, amb un contudent 11-4, el Noia Freixenet mantenia l’esperança de donar la sorpresa a casa, davant la seva afició.

I a l’Olímpic es va guanyar. 6-5. Un resultat insuficient per jugar contra el Bassano italià a la final d’aquella temporada. Aquell partit, també dirigit per àrbitres portuguesos (Ferreira i Alonso), es va guanyar en els darrers instants amb un gol de Feixas de penal. Era el segon gol de penal que transformava durant aquell partit. Com també en va fer dos l’actual capità, Jordi del Amor, que es van afegir al que va marcar Brichs o al de l’actual entrenador del primer equip, Pere Varias.

Contra els campions

Noia Freixenet i Follonica s’han trobat, només, un cop més al llarg de tots aquests anys. Va ser la temporada següent, a la Final Four de la Lliga Europea celebrada a Torres Novas. Aquell Follonica – Noia Freixenet és, de ben segur, una altra història. Era diumenge 7 de maig del 2006 i, a falta de disputar-se la tercera jornada de fase de grups, el Follonica ja s’havia proclamat campió de la Lliga Europea. Una fase final peculiar, una més de les que ens regala, a vegades, aquest esport.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com