Tot a punt per a la VIII Copa Generalitat

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha estat la seu escollida per presentar la VIII Copa Generalitat, que se celebrarà aquest dissabte al Pavelló Olímpic de l’Ateneu. L’acte, conduït per l’alcaldessa Maria Rosell, ha servit per presentar les quatre semifinals que es disputaran al llarg del matí i per anunciar que les dues finals es podran veure, en directe, per internet.

Rosell ha donat la benvinguda als set equips participants -a més del Noia Freixenet- i ha promocionat els puntals de Sant Sadurní com a Capital del cava. D’altra banda, la presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins ha fet una crida als aficionats a l’hoquei per tal d’omplir l’Olímpic durant les dues finals, ja des de la femenina que començarà a les cinc de la tarda.

Aposta pels #WRG2019
El president del Club Esportiu Noia Freixenet, Jaume Esteve, ha destacat que el fet d’organitzar la Copa Generalitat és com a resposta a la trajectòria que està fent el segon equip de l’entitat (líder en solitari) i, ha aprofitat l’acte per demanar la implicació de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Patinatge per tal que Sant Sadurní pugui ser seu dels World Roller Games que s’han de disputar l’any 2019, ara que fa 25 anys de ser subseu olímpica.

L’encarregat de donar resposta a aquesta petició ha estat el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, que ha demanat al consistori sadurninenc que tramiti aquesta sol·licitud a través de la Diputació de Barcelona, com a institució que té una “part important dins de la organització” d’aquest esdeveniment de caire internacional.

Una jornada intensa de competició

A nivell masculí, el Noia Freixenet B s’enfrontarà al Capellades (10:45h) a la primera semifinal, mentre que Taradell i Tona (13:30h) lluitaran per la segona plaça que donarà accés a la final masculina (18:30h).

A nivell femení, el Vila-sana i l’Igualada femení es jugaran el primer bitllet per a la final (09:30h) el Manlleu i el Girona disputaran la segona semifinal (12:15h)La final, en aquest cas, serà a les cinc de la tarda.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com