Tres punts i caps de sèrie

CP ALCOBENDAS |2-5| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet s’imposa amb claredat a l’Alcobendas i acaba la primera volta en quarta posició

Els cavistes ha dominat clarament la primera meitat i s’ha avançat al minut 9 amb una diana de Jordi Bargalló, que tornava a l’equip després de ser baixa en el partit de Manlleu. Dos minuts després, Roc Pujadas ha transformat el segon amb una bona jugada individual superant Isaac Larios sota pals.

El domini dels sadurninencs era evident i Xavi Costa, una altra novetat avui a l’equip, ha fet pujar el 0-3 des del punt de penal, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part Eloi Mitjans ha recuperat una bola i ha iniciat un contraatac assistint Bargalló perquè signés el 0-4 i el seu segon gol de la nit.

L’Alcobendas s’acosta, però el Noia Freixenet no es deixa sorprendre

El partit ha entrat en una fase de més control i al 29 l’Alcobendas ha retallat distàncies mitjançant Íñigo Artacho. Al 36 Marcos López ha vist targeta blava per una acció sobre Costa i Pere Varias ha donat entrada a Adrià Ballart per executar la directa. L’osonenc no ha superat Larios, però ha pogut disputar els seus primers instants aquesta Ok Lliga un cop superada la lesió al turmell.

Adrià Ballart va tornar a rodar amb el Noia Freixenet. Edgar Mata – cenoia.com)

Al 41 una conducció coast to coast d’Àlex Joseph ha acabat amb una assistència al segon pal per Mitjans que ha transformat el 5è gol sadurninenc. L’Alcobendas podria haver entrat de nou al partit al cap de pocs segons quan Miguel López ha fet el 2-5 però tot seguit Blai Roca s’ha encarregat de fer tocar de peus a terra l’equip madrileny aturant una falta directa acumulativa a César Candanedo.

El marcador ja no s’ha mogut més en els últims minuts i el Noia Freixenet s’ha adjudicat tres punts que li permetrà ser un dels caps de sèrie a la Copa que es jugarà del 5 al 8 de maig en una seu per determinar oficialment.

El pròxim partit dels negre-i-vermells serà a l’Olímpic de l’Ateneu el dimecres 2 de febrer a les 21 h amb la visita del Finques Prats Lleida.

CP ALCOBENDAS: Isaac Larios, Jordi Gabarra, Íñigo Artacho, Marcos López i Miguel López -cinc inicial- Alonso Martín, César Candanedo i Víctor Wally.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Eloi Mitjans, Àlex Joseph i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Bargalló (9), 0-2 Pujadas (11), 0-3 Costa (17 penal), 0-4 Bargalló (25), 1-4 Artacho (29), 1-5 Mitjans (41) i 2-5 Marcos López (42).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Juan Iglesias. Han assenyalat 6 faltes a l’Alcobendas i 11 al Noia Freixenet. Targeta blava per al local Marcos López.