Un Noia Freixenet agosarat es queda sense premi

CE NOIA FREIXENET 4-6 VOLTREGÀ STERN MOTOR

Els de Sant Sadurní, que no perdien des de l’octubre, no poden superar el Voltregà en un final d’infart

El Noia Freixenet no ha pogut puntuar a l’última jornada de la primera volta de la Parlem OK Liga. Els de Sant Sadurní s’han avançat al minut 7 mitjançant Aleix Esteller, però en menys d’un minut els visitants han neutralitzat l’avantatge amb un llançament llunyà d’Èric Vargas que s’ha enverinat i ha sorprès Blai Roca. Els cavistes dominaven el joc, però no han pogut batre Javier Sánchez, escollit per Lluís Teixidó sota pals en detriment de Miquel Estrada.

A dos minuts pel descans Aleix Molas ha avançat el Voltregà desviant un llançament de Dídac Alonso, en una jugada molt semblant a la del primer gol osonenc, situant l’1-2 a l’electrònic amb que s’ha arribat al descans.

Quan només havien passat dos minuts de la represa, Eloi Mitjans ha tornat a empatar pel Noia Freixenet després d’un letal contraatac dels sadurninencs. Dos minuts després Jordi Burgaya ha errat una falta directa per targeta blava a Jordi Bargalló, però Èric Vargas ha aprofitat la superioritat numèrica per avançar de nou els blanc-i-blaus al marcador amb el 2-3.

Al 39 Martí Gabarró hauria pogut tornar a posar les taules al marcador, però el seu llançament de falta directa ha impactat al travesser de la porteria de Sánchez i, a la següent jugada, gerro d’aigua freda pels sadurninencs que han rebut el 2-4 en un contraatac culminat per l’excavista Gerard Teixidó.

Desenllaç amarg en un final d’infart

El Noia Freixenet no ha abaixat els braços i ha continuat buscant una victòria que els permetés acabar la primera volta en segona posició. El Voltregà, que necessitava la victòria per ser a la Copa del Rei, ha esperat darrere i ho ha intentat amb perillosos contraatacs que Blai Roca s’ha encarregat de neutralitzar en múltiples ocasions.

El Noia Freixenet, llançat en atac, forçat l’empat amb un doblet de Xavi Costa a manca d’un minut pel final. Amb una plaça entre els caps de sèrie de la Copa a la butxaca, l’aposta de Pere Varias per la segona posició era clara i els sadurninencs han buscat la victòria amb un cinquè jugador de pista sense el porter. La valentia dels cavistes no ha trobat recompensa i el Voltregà ho ha aprofitat per sentenciar el partit amb dos gols a porteria buida que els ha donat l’última plaça en joc per la Copa.

Els negre-i-vermells acaben la primera volta en una meritòria tercera posició, empatat a 28 punts amb el Reus Deportiu Virginias, però amb millor golaverage general i a dos del Deportivo Liceo, segon amb 30 punts. La segona volta de la fase regular començarà el dissabte vinent amb la visita del Garatge Plana Girona a l’Olímpic de l’Ateneu.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Eloi Mitjans i Jordi Bargalló -cinc inicial- Xavi Costa, Adrià Ballart, Martí Gabarró i Kylian Gil.

VOLTREGÀ STERN MOTOR: Javier Sánchez, Èric Vargas, Jordi Burgaya, Aleix Molas i Gerard Teixidó -cinc inicial- Dídac Alonso i Humbert Serra.

GOLS: 1-0 Esteller (7), 1-1 Vargas (8). 1-2 Molas (22), 2-2 Mitjans (29), 2-3 Vargas (32), 2-4 Teixidó (39), 3-4 Costa (47), 4-4 Costa (49), 4-5 Alonso (49) i 4-6 Teixidó (49)

ÀRBITRES: Sergi Mayor i David Cantos. Han assenyalat 4 faltes al Noia Freixenet i 7 al Voltregà. Targeta blava per Bargalló (Noia).