Un punt necessari per trencar la ratxa negativa

|CALDES RECAM LÀSER 2-2 NOIA FREIXENET|

El Noia Freixenet esgarrapa un punt de la seva visita a la Torre Roja amb gols d’Aleix Esteller i Arnau Xaus. Els de Pere Varias haurien pogut emportar-se els tres punts, però un gol de Xavi Rovira a un minut i mig del final, i un conjunt de discutides desicions arbitrals, han evitat la victòria dels sadurninencs.

Esteller ha avançat el Noia Freixenet ben aviat, quan només s’havien disputat sis minuts de partit, resultat que s’ha mantingut tota la primera meitat. A la segona, Roger Acsensi al 36 igualava el marcador, però els de la Capital del Cava no s’han arronsat i han sapigut reaccionar ràpidament mitjançant l’1-2 obra de Xaus.

Xus Fernández, recolzat per Luis Gil a les faltes directes, han mantingut viu el seu equip, que ha dominat gairebé tot el partit fins que la insistència del Caldes ha donat fruit a un minut i mig pel final, quan Xavi Rovira ha aconseguit empatar l’electrònic amb el 2-2.

El Noia Freixenet acaba d’aquesta manera amb una mala ratxa de resultats. Aquest empat ha de servir començar a sumar i poder mirar amunt a la taula classificatòria de l’Ok Lliga.

El proper rival, l’Igualada HC de Ferran López i Fransesc Bargalló, que visiten l’Olímpic de l’Ateneu aquest diumenge (18:05h) en un duel entre dos equips que volen abandonar la part baixa, i que serà retransmès en directe per La Xarxa.