Un punt per començar

C. MATÓ PALAFRUGELL |2-2| NOIA FREIXENET


El Noia Freixenet torna de la Costa Brava amb un empat sota el braç en el primer partit de la temporada


Els de Sant Sadurní han començat la Parlem OK Liga sumant un punt al Municipal de Patinatge de Palagrugell. Tot i que els dos equips han fet treballar a Blai Roca i Xevi Puigbí durant la primera meitat, amb un Noia Freixenet portant el pes del joc i el Palafrugell creant perill a la contra, el partit ha arribat al descans sense gols.

Quan només s’havia disputat un minut i mig de la represa, els de Pere Varias s’han avançat amb un llançament des de mitja pista d’Eloi Mitjans que ha travessat un núvol d’estics i jugadors sorprenent Puigbí que només ha pogut veure la bola quan ja era al fons de la xarxa.

Eloi Mitjans ha obert el marcador a la segona part (Laia Campos)

El Palafrugell equilibra dues vegades el marcador

Sergi Canet ha empatat al ’32 amb un potent llançament des de la frontal de l’àrea però, només un minut després ha arribat la 10a falta dels locals i Roc Pujadas ha tornat a avançar els cavistes amb una bona execució de la falta directa. Al 34, però, novament Canet ha posat les taules a l’electrònic després de culminar un bon contraatac dels gironins que s’ha convertit en el 2-2.

Blai Roca salva un punt

Amb un quart d’hora per davant els dos equips han gaudit d’ocasions per emportar-se els tres punts. La més clara l’ha tingut el Palafrugell a 3 minuts pel final en forma de falta directa per compliment del primer cicle dels sadurninencs. L’ex del Vilafranca, Adrián Candamio, ha agafat la responsabilitat, però Blai Roca ha protagonitzat una magnifica aturada que ha permès mantenir l’empat al final dels 50 minuts.

Primer punt de la temporada per un Noia Freixenet que debutarà a casa la setmana vinent amb la visita del Martinelia Manlleu a l’Olímpic de l’Ateneu. Serà dissabte 25 de setembre a les 19.30h.

La Fitxa:

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL: Xevi Puigbí, Romà Bancells, Caco Ceschin, Marc Figa i Sergi Canet -cinc inicial- Adrián Candamio, Borja Ramón, 

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Eloi Mitjans i Roc Pujadas -cinc inicial- Àlex Joseph i Toni Salvadó.

GOLS: 0-1 Mitjans (26), 1-1 Canet (32), 1-2 Pujadas (33), 2-2 Canet (34)

ÀRBITRES: Rubén Fernández i Tania Pardo. Han assenyalat 11 faltes al Palafrugell i 12 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.


Fotos: Laia Campos

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com