Una victòria il·lusionant

El Noia Freixenet B guanya al Caldes (7-5) i es manté líder per onzena jornada consecutiva. Però no només això. L’equip entrenat per Jordi Esteva se situa a sis punts del segon classificat, el CP Taradell, i agafa aire per afrontar un tram important i, potser, decisiu de la màxima competició del país.

Només començar el partit, el Noia Freixenet ha mostrat la seva solvència a la pista. Amb la seriositat necessària per marcar dos gols en només quatre minuts. Un de Xus Sola i, un altre, d’Arnau López, han aplanat el camí de la victòria sadurninenca davant d’un Caldes que s’ha vist incapaç de reaccionar i que ha vist com, al minut set de partit, Xus Sola tornava a marcar i protagonitzava el 3-0.

Amb el pas dels minuts, el Noia Freixenet continuava controlant el joc. Això ha permès a Xavi Aragonès fer el quart del conjunt local. El gol del Caldes a les acaballes de la primera part, no  ha impedit que Xus Sola firmés el seu hatt-trick personal i col·loqués el 5-1, amb el que s’arribaria al descans.

Blanque n’ha tingut prou amb tres minuts per posar emoció al partit amb dos gols. Però la reacció s’ha quedat aquí, amb el 5-3. Els gols i l’espectacle han continuat: Aragonès i Xaus han fet vibrar l’Olímpic amb el 7-3. A més, els darrers compassos del partit han estat marcats per unes accions arbitrals discutides i dos gols del Caldes que han maquillat el marcador.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte que ve, 11 de març, a les set del vespre a Olot.