Victòria a casa per tancar la fase regular

CE NOIA FREIXENET |4-1| CP ALCOBENDAS

El Noia Freixenet supera l’Alcobendas a l’Olímpic i ja pensa en la Copa del Rei

L’equip de Pere Varias comença aquest dilluns la preparació per la Copa del Rei que comença aquest dijous a Lleida, abans d’iniciar el Play Off pel títol.

El partit que tancava la fase regular davant el CP Alcobendas a l’Ateneu ha començat amb domini local, però que els de Sant Sadurní no han aprofitat per engreixar el marcador. Per contra, els madrilenys han aprofitat una de les poques ocasions que han tingut per fer el 0-1 al 19 mitjançant Íñigo Artacho, que ha desviat un llançament de Jordi Pérez. Els cavistes han reaccionat ràpid i només han necessitat un minut per empatar amb un gol d’Adrià Ballart, rematant dins l’àrea una assistència de Roc Pujadas a mitja alçada.

Domini cavista a la segona meitat

El partit ha arribat amb 1-1 al descans. A la represa el Noia Freixenet a poc a poc ha imposat el seu joc i al minut 29 Eloi Mitjans ha capgirat l’electrònic amb un llançament llunyà.

Els negre i vermells avui han reservat Xavi Costa i Toni Salvadó, apercebuts de sanció i els han substituït a la convocatòria els joves Joan Tormo i Gerard Monserrat, que han gaudit de minuts sobre la pista. Al 38 precisament Monserrat ha estat l’encarregat de fer el tercer dels locals, rebent una passada de Jordi Bargalló i afusellant Isaac Larios a boca de canó. Bargalló al 40 no ha transformat la directa per compliment del primer cicle de faltes visitants, però un minut després ha protagonitzat un aixeca-i-pica marca de la casa per fer el definitiu 4-1.

Al darrer tram de partit l’Alcobendas ha buscat reduir distàncies sense fortuna i fins i tot a quatre minuts pel final, Xus Fernández ha aturat una falta directa a Marcos López.

Amb aquesta victòria els sadurninencs tanquen la fase regular amb 16 victòries, cinc empats i cinc derrotes, i un total de 115 gols anotats, una mitjana de 4,4 per partit. Dilluns l’equip comença a treballar pel partit de 1/4 de final de la Copa de dijous 5 de maig davant el PAS Alcoi (13.30 h – Onze de Setembre de Lleida) i buscarà un bitllet per tornar-hi el cap de setmana per les semis i final. Després afrontarà el Play Off pel títol davant el CP Calafell.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Bargalló, Eloi Mitjans i Roc Pujadas -cinc inicial- Adrià Ballart, Alex Joseph, Guillem Monserrat i Joan Tormo

CP ALCOBENDAS: Isaac Larios, Jordi Gabarra, Marcos López, César Candanedo i Miguel López -cinc inicial- Julián Linares, Íñigo Artacho, Jordi Pérez, Jorge López i Gonzalo de Grado

GOLS: 0-1 Artacho (19), 1-1 Ballart (20), 2-1 Mitjans (29), 3-1 Monserrat (38) i 4-1 Bargalló (41).

ÀRBITRES: Albert Barba i Oriol Escobar. Han assenyalat 10 faltes als locals i 10 als visitants. No han mostrat targetes.