Victòria amb patiment abans del Tourmalet

CE NOIA FREIXENET 2-1 SOLIDEO PHC SANT CUGAT

Els de Sant Sadurní superen a un Sant Cugat batallador en un partit on els gols han arribat en els primers minuts i els porters han estat protagonistes

Ho explicava el capità Aleix Esteller al final del matx: “A la Parlem OK Liga no hi ha rivals fàcils i el més important ha estat sumar els tres punts”. I és que la tarda de diumenge no ha estat plàcida pels jugadors i aficionats del Noia Freixenet que han vist com l’equip ha patit per superar el Solideo Sant Cugat amb un marcador molt curt.

I això que l’inici del partit prometia: només havien passat dos minuts quan el killer local, Xavi Costa, engaltava una bola morta des de fora l’àrea per avançar els sadurninencs. Però el Sant Cugat no s’ha encongit i ha empatat dos minuts més tard amb una rematada a la mitja volta de Joan Farnés que ha sorprès Blai Roca. El Noia Freixenet s’ha tornat a avançar al ’19 mitjançant Jordi Bargalló, que no ha desaprofitat una assistència de Costa dins l’àrea per fer un 2-1 que semblava augurar un partit amb molts gols.

Els porters diuen prou

Abans d’acabar la primera meitat els dos equips han tingut d’ocasions per anotar. Xavier Serrallonga ha enviat una bola al ferro i poc després ha gaudit d’un u contra u davant Blai Roca on n’ha sortit victoriós el porter del Noia Freixenet. A l’àrea contrària, l’internacional francès Baptiste Bonneau, ha refusat amb el casc una canonada d’Eloi Mitjans i ha protagonitzat una doble aturada en un contraatac culminat per Bargalló abans d’arribar a la mitja part.

Amb la represa el guió s’ha repetit. Els dos equips han jugat de tu a tu i els porters han desplegat tot el seu repertori d’intervencions. Ni tan sols Pau Gilabert pels vallesans ni Martí Gabarró pels cavistes han estat capaços de superar-los de falta directa. El Sant Cugat buscava el gol de l’empat amb insistència i els de Pere Varias el de la tranquil·litat, però els minuts han anat passant i l’electrònic de l’Olímpic no s’ha mogut més.

Tres punts molt patits, però molt importants pel Noia Freixenet abans d’encara un dels trams complicats de la temporada on afronta en menys de dues setmanes la visita a la pista del Reus Deportiu Virginias diumenge vinent, abans de rebre el FC Porto Fidelidade a l’Ateneu (dijous 9 de febrer), viatjar a la Corunya (dissabte 11) i tancar el Tourmalet el cap de setmana següent el Barça a Sant Sadurní.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Jordi Bargalló, -cinc inicial- Martí Gabarró, Adrià Ballart, Eloi Mitjans i Kyllian Gil.

SOLIDEO PHC SANT CUGAT: Baptiste Bonneau, Joan Farnés, Pol Galbas, Abel Moya i Xavier Serrallonga -cinc inicial- Tomás Villares i Pau Gilabert.

GOLS: 1-0 Costa (‘2), 1-1 Serrallonga (‘4) i 2-1 Bargalló (‘6).

ÀRBITRES: Oriol Pérez i David Gòdia. Han assenyalat 10 faltes als locals i 13 als visitants.