Victòria coral del Noia Freixenet per estrenar-se a l’Ateneu

NOIA FREIXENET |5-4| VOLTREGÀ STERN MOTOR

Un gol de Ferrer a mig minut pel final fa justícia al marcador en un partit on els sadurninencs han estat superiors.

Xoc vibrant el que aquest vespre ha acabat amb la primera victòria dels de Ferran López a l’Olímpic de l’Ateneu aquesta temporada. Un partit amb alternances a l’electrònic que s’ha endut l’equip que més s’ho ha merescut, un Noia Freixenet superior que ha treballat de valent per superar un CP Voltregà més efectiu.

Després d’uns primers instants de tempteig han arribat tots els gols de la primera meitat en pocs minuts de diferència. Al 8 Roc Pujadas ha avançat els locals superant Blai Roca després d’una assistència de Pol Manrubia però en menys d’un minut el CP Voltregà ha donat la volta al marcador amb dos gols de l’ex-jugador del Noia Freixenet Gerard Teixidó, primer des del punt de penal i després en un 2 contra 1 al contraatac. Xavi Costa no ha pogut transformar l’empat des del punt de penal al ’10 però, només un minut després, Manrubia aprofitava un refús dins l’àrea per tornar les taules al marcador.

Al 19 Costa ha tingut una altra ocasió des del punt de penal que ha aturat Blai Roca deixant el 2-2 amb el que s’ha arribat al descans.

La represa ha començat bé pels interessos sadurninencs que s’han tornat a avançar gràcies a un gol del capità Aleix Esteller després de desviar un llançament de Jordi Ferrer per fer el 3-2.

El gol d’Esteller tornava el Noia per davant a l’electrònic (Eva Pedrola)

La bola aturada manté viu als visitants

Poc ha durat l’alegria dels cavistes que han vist com, en un penal molt rigorós xiulat a Pujadas, Teixidor completava el seu hattrick per tornar a equilibrar l’electrònic.

Al 38 els col·legiats, la parella de germans Gerard i Aleix Gorina, han assenyalat la 10a falta dels osonencs. Manrubia no ha estat encertat en l’execució i Blai Roca ha desbaratat una nova ocasió a bola aturada pels de Ferran López.

Els de la Capital del Cava buscaven la manera d’obrir el quadrat defensiu que ha plantejat Manolo Barceló i al minut 39 ha arribat la recompensa en una jugada d’Adrià Ballart que ha conduit per la banda fins trobar el fons de la pista i ha assistit a Pujadas al segon pal que no ha desaprofitat l’ocasió per tornar a avançar els locals amb el 4-3.

Però els blanc-i-blaus encara no havien dit l’última paraula i han tornat a empatar el partit amb un gol de Marc Palazón, que ha rematat a boca de canó una assistència d’Èric Vargas només 3 minuts més tard.

Al 43 la sort ha tornat a girar l’esquena al Noia Freixenet en una altra penal que tampoc ha pogut transformar Ballart i, un minut després, Teixidor tampoc ha estat encertat una directa del CP Voltregà.

Gol d’or de Jordi Ferrer a 32 segons pel final

L’empat no satisfeia el Noia Freixenet que ha fet mèrits de sobres per endur-se els tres punts en joc i ha trobat el premi a la insistència a poc més de mig minut pel final. Quan el Voltregà ja estava mirant de matar el partit, Esteller ha tallat una bola que Pujadas ha controlat i, amb una passada precisa entre dos defensors osonencs, ha habilitat Ferrer a qui no li ha tremolat el pols tot sol davant Blai Roca per fer pujar el 5-4 en una d’aquelles accions èpiques que amb públic a les graderies hauria fer tremolar la remodelada l’estructura del pavelló.

Els visitants han retirat el porter per buscar un empat a la desesperada però s’han trobat amb una targeta blava per Roger Font, que ha tingut una efímera participació de 20 segons a pista. Ferrer no ha pogut transformar i s’ha arribat al final dels 50 minuts.

Satisfacció a la cara dels jugadors de l’equip negre i vermell que suma els primers 3 punts a casa des del seu retorn a l’Olímpic de l’Ateneu. El proper partit dels de Ferran López serà a Palafrugell el dissabte 13 de març abans de rebre el Reus Deportiu Miró el dimarts 16 en partit ajornat de la 16a jornada.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

VOLTREGÀ STERN MOTOR: Blai Roca, Èric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidor i Arnau Canal -cinc inicial- Gerard Rovira i Roger Font.

GOLS: 1-0 Pujadas (8), 1-1 Teixidor (9 penal), 1-2 Teixidor (9), 2-2 Manrubia (11), 3-2 Esteller (28), 3-3 Teixidor (31 penal), 4-3 Pujadas (40), 4-4 Palazón (43) i 5-4 Ferrer (49).

ÀRBITRES: Gerard Gorina i Aleix Gorina. Han xiulat 11 faltes al Noia i 12 al Voltregà. Targeta blava pel visitant Font.