Xavi Aragonès torna al Noia Freixenet

El del planter arriba procedent del Lleida i ha signat per tres temporades

Amb 26 anys, Xavi Aragonès vestirà la samarreta negra-i-vermella les tres pròximes temporades, tornant al club que va deixar l’any 2018 acabada la seva etapa formativa. Aragonès es va incorporar al CP Vilafranca, on va militar quatre temporades i va aconseguir la Copa de la Princesa i l’ascens a la Parlem OK Liga el 2022. Després va passar dues temporades pel Finques Prats Lleida, arribant a les semifinals de la WSE Cup i disputant la WSE Champions League per primera vegada en la història del club lleidatà.

Aragonès va començar la seva formació al Col·legi Sant Josep des d’on va passar al Noia Freixenet arribant a fases finals de Campionats de Catalunya en diverses categories. La temporada 2016/17 es va quedar a un pas d’assolir l’ascens a OK Liga Plata amb el filial cavista, que va acabar la temporada segon a Nacional Catalana, empatat a punts amb el primer, el CP Taradell.

Vull seguir aprenent i creixent com a jugador i com a persona i no podria estar en un millor lloc per fer-ho”

Aragonès s’ha mostrat satisfet de tornar al Noia Freixenet: “És tornar a casa i sempre és il·lusionant i gratificant. Quan et truca el Noia és que estàs fent les coses bé”. Ha definit l’equip de Sant Sadurní com “un dels millors equips de l’OK Liga” i assegura que no li va costar gaire decidir-se: “quan ets del poble és molt difícil dir que no”. El sadurninenc te bones sensacions: “hi ha un bon projecte i s’estan fent molt bé les coses. Estan competint totes les competicions des de fa temporades”.

Com a objectiu personal, Aragonès vol “aportar el seu granet de sorra al projecte i seguir aprenent i creixent com a jugador i com a persona i no podria estar en un millor lloc per fer-ho”. En l’àmbit col·lectiu, el nou jugador del Noia Freixenet espera “seguir la tònica de les últimes temporades” i es mostra ambiciós: “aixecar un títol seria una gran recompensa pel club, per l’afició i per tot el poble que està acompanyant l’equip temporada rere temporada”.

Fotos: @sebashoqueimoments

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com