Xavi Rovira deixarà el Noia Freixenet a final de temporada

El vallesà va arribar a l’Ateneu l’estiu passat, provinent del Caldes

Xavi Rovira es va incorporar a l’equip de la Capital del Cava el passat mes de juny, i al setembre ja aixecava la Lliga Catalana amb la samarreta negre-i-vermella, després de remuntar la final contra el Barça. A la fase regular de la Parlem OK Liga, Rovira ha anotat 15 gols en 26 partits, convertint-se en el segon màxim golejador de l’equip, empatat amb Martí Gabarró i només un gol per sota de Xavi Costa.

“Estaré eternament agraït al club per donar-me l’oportunitat de millorar com a jugador i com a persona”

En declaracions als mitjans del club, Rovira ha volgut agrair “en primer lloc, a la junta anterior, que en un moment complicat per mi, em va obrir la porta a un club tan gran i històric com el Noia Freixenet.”

També s’ha mostrat agraït amb l’entrenador, Pere Varias, i amb tot el cost tècnic, “per la confiança que m’han donat des de juny de l’any passat fins al final d’aquesta temporada”. Rovira també ha tingut paraules pels seus companys d’equip: “He entrat en un vestidor de deu. Hi ha un grup increïble de persones que et fa gaudir de cada moment, dins i fora de la pista”.

El vallesà assegura que estarà “eternament agraït al club per donar-me l’oportunitat de millorar tant com a jugador com a persona”, i de cara al play-off, vol animar a tothom a venir a l’Ateneu “perquè des de dins creiem que la podem fer grossa. Que ens ajudin!”

Moltes gràcies, Xavi! L’Ateneu sempre serà casa teva!

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com