Xus Fernández: “De petit el meu somni era jugar al Noia Freixenet. Ha estat un orgull”

El porter sadurninenc Xus Fernández posarà punt i final a la seva etapa al Noia Freixenet un cop finalitzi aquesta temporada.

Fa aquest pas després de sis temporades al primer equip negre-i-vermell, colors que ja va defensar durant tres anys en la seva etapa formativa.

Xus Fernández ha explicat que “han estat sis temporades increïbles”, a més d’assegurar que “de petit el meu somni era jugar al Noia Freixenet, ha estat un orgull, una sort i un somni”, tot i que “no pensava mai que pogués defensar la porteria del Noia Freixenet”.

El porter sadurninenc recorda que “quan vaig arribar l’equip estava a la CERS, vam poder créixer com a equip i com a club, gràcies a l’esforç de tothom”, sense oblidar que al llarg d’aquestes temporades “ens hem trobat competint amb els millors, entre els millors, i això fer-ho a casa sempre és un plaer, una satisfacció, és un somni”.

Admet, també,  que “és molt difícil, sempre és difícil marxar de casa però penso que he de dir prou, he de pensar en el bé de l’equip i en el meu; crec que ja no puc donar tot el que aquest equip necessita de la manera que em necessita, per això he pres aquesta decisió a contracor, pel meu bé, pel dels companys i pel del club”. Una reflexió feta acompanyada d’unes paraules d’agraïment cap als dos entrenadors que ha tingut i cap als seus companys.

Tot i posar punt i final a aquesta etapa de sis temporades al Noia Freixenet, Xus Fernández explica que vol “seguir jugant, encara hem queda molt per donar” a aquest esport.

Xus Fernández té 32 anys i va començar a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní, des d’on va passar a formar part dels equips formatius del Noia Freixenet durant tres anys. Després, va estar dos anys a Igualada, on va disputar una Final Four de la Copa de la CERS; dos anys a Vilafranca, on va assolir l’ascens a Ok Lliga.

Ara fa sis anys que va tornar al Noia Freixenet i les tres temporades anteriors havia defensat la samarreta del Moritz Vendrell, on va guanyar una Copa del Rei i una Lliga Catalana.

Foto: Eva Pedrola

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com