Xus Fernández: negre-i-vermell fins al 2023

El porter sadurninenc Xus Fernández seguirà a la porteria del Club Esportiu Noia Freixenet dues temporades més.

En declaracions als mitjans del Club, s’ha mostrat molt satisfet de poder continuar al conjunt sadurninenc i que espera la temporada que ve amb “moltes ganes de poder competir contra els millors, com ja vam fer a Portugal”.

D’aquesta temporada admet que “no ha estat fàcil, hi ha hagut molts canvis, però esperem que, ara que hem pogut reconduir la situació, acabem la temporada el millor possible i tenim un objectiu molt clar que és quedar el més amunt possible a la lliga” sense oblidar “la Copa, que ens fa moltíssima il·lusió”.

Xus Fernández té 31 anys i va començar a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní, des d’on va passar a formar part dels equips formatius del Noia Freixenet durant tres anys. Després, va estar dos anys a Igualada, on va disputar una Final Four de la Copa de la CERS; dos anys a Vilafranca, on va assolir l’ascens a Ok Lliga.

Ara fa cinc anys que va tornar al Noia Freixenet i les tres temporades anteriors havia defensat la samarreta del Moritz Vendrell, on va guanyar una Copa del Rei i una Lliga Catalana.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com