Xus Fernández seguirà al Noia Freixenet

El Club Esportiu Noia Freixenet i Xus Fernández han arribat a un acord per tal que el porter sadurninenc continuï una temporada més a l’Olímpic.

En declaracions als mitjans del Club, Xus Fernández ha assegurat que està “molt content de seguir un any més aquí, a casa; ja serà la quarta temporada”. També assegura que té “moltes ganes d’acabar aquesta de poder acabar aquesta el millor possible”, al mateix temps que té “moltes ganes de començar la nova temporada que, com sempre, és molt il·lusionant”.

En aquesta línia., es mostra convençut que “l’equip seguirà al mateix nivell d’aquesta que, per mi, ha estat una temporada de 9”.

Xus Fernández té 29 anys i va començar a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní, des d’on va passar a formar part dels equips formatius del Noia Freixenet durant tres anys. Després, va estar dos anys a Igualada, on va disputar una Final Four de la Copa de la CERS; dos anys a Vilafranca, on va assolir l’ascens a Ok Lliga.

Ara fa tres anys que va tornar al Noia Freixenet i les tres temporades anteriors havia defensat la samarreta del Moritz Vendrell, on va guanyar una Copa del Rei i una Lliga Catalana.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com