Xus Sola: “Esperem guanyar la lliga, aquest és el nostre gran objectiu i desig”

Diumenge passat es van escapar tres punts de l’Olímpic. Empat important, però, contra un rival difícil.
Ens queda un mal sabor de boca després de l’empat de diumenge. Vam fer mèrits per guanyar. Un cop més vam jugar molt més que el rival i vam tenir moltes més ocasions, però no vam saber materialitzar-les.
Està clar que fallant tres faltes directes i dos penals és difícil emportar-se un partit igualat. De nou, la sort no va estar del nostre costat, ara la lliga està més igualada i toca lluitar i treballar més que mai

Ara, el Noia Freixenet està a dos punts del segon…
Després de l’empat de diumenge a casa només queda lluitar contra tot handicap per intentar treure tots o quasi tots els punts que queden. En cas contrari, guanyar la lliga serà realment difícil.

Sis partits. Sis finals?
Del tram final de temporada esperem guanyar la lliga, no hi ha cap dubte que aquest és el nostre gran objectiu i desig. Queden sis finals i les ganes i ambició d’aquest equip són molt grans. Lluitarem tots els partits fins l’últim per aconseguir l’objectiu que tant ens està fent gaudir aquest any.

Dissabte teniu un partit important contra el Congrés. Com l’afronteu?
Sabem que serà molt difícil. Una pista horrible on és molt difícil jugar a hoquei, però anem amb totes les ganes i il·lusió de món per emportar-nos els tres punts.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com