Acreditacions

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se per cobrir els partits que el Club Esportiu Noia Freixenet disputi com a local han d’enviar un correu a comunicacio@cenoia.com.
Important
– Els mitjans de comunicació han de sol·licitar la petició d’acreditació fins a 48h abans del partit indicant nom, cognoms, mitjà de comunicació, telèfon de contacte i necessitats tècniques que es requereixen.
– Per qüestions d’aforament NO s’acreditarà a cap periodista ni mitjà de comunicació que en la seva sol·licitud no acrediti la necessitat, per motius laborals, d’accedir a la zona delimitada pels mitjans de comunicació durant la disputa dels partits.
– L’acreditació no comporta la inclusió de cap tipus d’assegurança en cas d’accident, fet pel qual a l’hora de sol·licitar-la s’accepta ser l’únic responsable de les conseqüències que puguin derivar-se de la seva utilització.
– L’acreditació serà personal i intransferible. El seu mal ús pot comportar que no s’acceptin futures sol·licituds per part del periodista o mitjà responsable.
– Només constaran com a acceptades aquelles peticions que hagin estat degudament aprovades i contestades pel Club Esportiu Noia Freixenet.