Jordi Bargalló continuarà vestint de negre-i-vermell la pròxima temporada

El sadurninenc i el CE Noia Freixenet han arribat a un acord per ampliar un any més la seva relació

Jordi Bargalló formarà part de la plantilla del Noia Freixenet del curs 2024/25 i assegura que està “supercontent de poder seguir un any més amb la samarreta del Noia”. Bargalló confessa que l’omple d’orgull i es posa “molt feliç quan baixo pel túnel de vestidors abans dels partits i veig l’Ateneu tan ple amb la gent engrescada i una gran quantitat d’infants il·lusionats amb el club del seu poble.”

“Estic segur que al costat de la nostra gent podrem tancar una bona temporada”

El de Sant Sadurní valora molt positivament la temporada actual “està sent una temporada boníssima, amb una segona posició a la lliga regular que feia molts anys que no s’aconseguia.” Bargalló està satisfet amb aquesta fita que dona accés directe a la pròxima Champions League: “Que els aficionats del Noia puguin veure els millors equips d’hoquei patins del món i que hi puguem competir, és una sort.”, i jugar la Supercopa la temporada vinent i haver guanyat la Lliga Catalana contra el Barça és que “estem fent les coses bé”. El dorsal 9 del Noia Freixenet posa el “però” en el fet d’haver caigut massa aviat a la WSE Cup “en aquell fatídic partit amb el Monza on ho vam intentar tot, però no ens van sortir les coses. No vam estar de sort, i si la tornéssim a jugar, possiblement la passaríem.”

De cara al que resta de la temporada, el sadurninenc assegura que “anirem a disfrutar del playoff”, i malgrat que serà molt difícil, “al costat de la nostra gent, de la Penya Barretina i la resta d’aficionats del Noia, podrem tancar una bona temporada”.

Jordi Bargalló va tornar al club de casa seva el 2021, dinou anys després de la seva marxa. Hi havia arribat com a Infantil, procedent del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Durant la seva primera etapa al Noia Freixenet, fins a la temporada 2001/02, va proclamar-se campió de la Copa de la CERS i de la Copa del Rei, tots dos títols l’any 1998, i va guanyar la Copa Federació l’any 2002.

El 2002 va deixar el Noia Freixenet i va jugar al Liceo, Igualada i de nou al Liceo en una segona etapa i va fer el salt a Portugal per defensar la samarreta de l’UD Oliveirense durant cinc temporades, abans de tornar a l’Ateneu, on aquest any ha ampliat el seu palmarès amb una Lliga Catalana.

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com