El Noia Freixenet hi creu fins al final i obre la Golden Cup amb un punt

UD OLIVEIRENSE | 5-5 | NOIA FREIXENET

Els de Pere Varias salven un punt a l’últim instant en el debut dels sadurninencs a la competició europea

El Noia Freixenet comença la Golden Cup sumant un punt davant l’Oliveirense portuguès en un partit de poder a poder amb alternances a l’electrònic on s’han avançat els portuguesos amb un gol de Xavier Cardoso al quart minut de joc.

Els de la Capital del Cava ha empatat des del punt de penal mitjançant Xavi Costa al ’13 i Blai Roca ha mantingut l’1-1 amb el que s’ha arribat al descans aturant una falta directa a Lucas Martínez.

A la segona part Eloi Mitjans ha capgirat el marcador de falta directa, però tot seguit Marc Torra ha tornat a empatar també des dels 7’40. Mitjans ha tornat a avançar els cavistes amb un gran llançament creuat al 38, però Tomás Pereira també s’ha inventat un potent tir llunyà per posar novament les taules al marcador.

El Noia Freixenet s’ho creu i esgarrapa un punt

Al 43 Jordi Bargalló ha culminat un precís contraatac per fer el 3-4, però l’equip portuguès ha capgirat el marcador a favor seu amb gols de Torra de falta directa al 44 i de Franco Platero quan quedaven menys de dos minuts pel final. El Noia Freixenet ha cregut en l’empat i ha servit de centre amb cinc de pista i sense porter. Bargalló s’ha inventat un gran llançament que Aleix Esteller ha desviat per fer el definitiu 5-5 (tot i que els àrbitres han atorgat a l’ex de l’Oliveirense).

A la tanda de faltes directes que es tindran en compte en cas d’empat a punts l’Oliveirense ha estat més encertat i se l’ha adjudicat per 2-1. Els negre i vermells descansaran demà i s’enfrontaran al Reus Deportiu Virginias en l’últim partit de la fase de grups.

La Fitxa:

UD OLIVEIRENSE: Diogo Alves, Xavier Cardoso, Franco Platero, Jorge Silva i Marc Torra -cinc inicial- Nuno Araújo, Tomás Pereira, Lucas Martínez i Franco Ferruccio.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Eloi Mitjans, Xavi Costa i Àlex Joseph.

GOLS: 1-0 Cardoso (4), 1-1 Costa (13), 1-2 Mitjans (29), 2-2 Torra (30 fd), 2-3 Mitjans (38), 3-3 Pereira (41), 3-4 Bargall´´o (43), 4-4 Torra (44 fd), 5-4 Platero (48), 5-5 Bargalló (49).